Book online
86 80 69 60

HYDRIVE motorrens

Rens din bilmotor med HYDRIVE  - og kør op til 10 % længere på literen

Få din bilmotor renset indvendigt med en nyudviklet og miljøvenlig motorrens fra HYDRIVE. Metoden renser motoren ved hjælp af brint, og er helt uden brug af kemiske produkter. Udover at din bil efterfølgende kører op til 10% længere på literen, forurener den også mindre og røggastallet reduceres markant. Som bonus får du et renere partikelfilter og bedre acceleration. Ni ud af ti bilejer mærker en tydelig forbedring af bilens motorgang.
 

HYDRIVE motorrens: 899 kr. 

Ring og bestil tid på 86 80 69 60


Motorrens med brint på kun 20 minutter
HYDRIVE er en maskine, der er udviklet i Danmark af Uffe Lauge Jensen. Motorrensningen foregår ved, at der blæses HYDRIVE-brint fra maskinen ind i motoren med en helt speciel frekvens, som gør HYDRIVE-brint 70-80 % mere effektivt end normal brint. Rensningen kontrolleres via en computer - og er overstået på blot 20 minutter.
 

Nye motorer soder hurtigere til
Alle bilmotorer soder til over tid - det gælder både benzin- og dieselbiler. Faktisk tilstopper nyere motorer meget hurtigere end motorer i ældre biler, og hvis du tilmed har mange korte køreture, hvor motoren aldrig bliver helt varm, øges problemet med tilsodning. Det betyder, at din bil kører kortere på en liter brændstof, den forurener mere og udleder også flere skadelige partikler. 

FDM og Motor-magasinet har testet HYDRIVE
FDM har testet HYDRIVEs miljøvenlige og hurtige rensemetode på en dieselbil fra 2011 med 192.000 km på literen, og udtaler efterfølgende: ”Før testen kunne bilen ikke blive synet, men røggastallet faldt efter renseprocessen med 80% og bilen kunne synes (…) Bilen kører godt 10 % længere på literen."
Også Motor-magasinet er begejstret og giver HYDRIVE 6 stjerner i deres anmeldelse af HYDRIVE. Se begge artikler herunder.